![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|||
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 | ||
![]() Facebook Grubumuz'da açılmıştır, ilgili üyelerimiz aşagıdaki link'den ulaşabilir.
http://www.facebook.com/groups/376585355691281/
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Hayırlı Olsun....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]() Facebook'da bulunan sayfamız hayırlı olsun inşallah! Sayfanın/Panelin başlığında bulunan grafik hoş durmuyor buna değinmek istiyorum. Gerekli grafikler bende mevcut yetkili arkdaşa yollaya bilirim.
Saygılar Selamlar
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() Facebook gurubunla Tahtacı arkadaşımız ilgileniyor, onunla bu konuda itibara geçersen çok sevinecektir, hem bende buna sevindim
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Konusunun uzmanı arkadaşların yardımı beni her zaman mutlu eder
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
|
![]() Sayın Tahtacı, öncelikle ben teşekkür ederim!
Panel başlığında bulunan oynamayı gördüm ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: Jun 2011
Konular:
Uye No:29599
Ettiği Teşekkür: 209 51 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edlidi ![]() |
![]() Grubunuz hayırlı olsun, grup yerine sayfa açsaydınız keşke sayfalara uygulama yüklenebiliyor ve daha kullanışlılar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Şu anda Türk82 arkadaşımın açmış olduğu bir sayfamız vardır.Amacımız grup üylerimizi yeni açılan sayfaya yönlendirip grubumuzu iptal etmekti.Fakat sayfa gerekli ilgi görmediğinden İlgili arkadaşın ve benimde vakit ayıramadığımdan sayfayı kapatma kararı aldım.Sayın Göktürk'ün konuyla ilgili bilgisi vardır.
Yinede sayfayla ben ilgilenebilirim diyen arkadaşlar varsa 14 gün içinde benimle irtibata geçebilir |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: Jun 2011
Konular:
Uye No:29599
Ettiği Teşekkür: 209 51 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edlidi ![]() |
![]() Ben sayfayla ilgilenemem, benim de Facebook'ta sayfalarım var beğenilerime eklemek istemiştim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Şu an bu konuyu KIBRIS FORUM içerisinde toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Facebook'tan çağrı | Haberci | Yaşam | 0 | 08-12-2011 04:00 PM |
Facebook erkeği ve Facebook kızının profili! | Haberci | Bilim-Teknoloji | 0 | 05-03-2009 03:30 PM |
Bu da Müslüman Facebook | haskız | Konu Dışı | 1 | 10-12-2008 05:31 PM |
|
|