![]() |
|
Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|||
![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() kibrista oturan fakat tam olarak neresinde oturuyo bilemiyorum,cok iyi yildizname,fal ,vs.. bakan ve taninmis elmas adinda bir bayan ..ona ulasmam gerek cok acil cok zor durumdayim,kadinin dedigi hersey cikiyomus lutfen bilen yada taniyan bana cvp yazsin lutfen...
tesekurler ediyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
|
![]() Hayatda kimse zor durumda değildir, zor olan insanın kendi kısıtlanmış ruhu ve beynidir.Bu size sadece bir tavsiye sorduğunuz kişiye gelince bu siteden bu cevabı alamazsınız, ama belki sitenin içeriğini okursanız kafanızda ki problemlerinizden uzaklaşıp hayatın gerçeklerini görürsünüz.
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Adalet hanım, cevabınız çok iyiydi, teşekkür ederiz. Muhtemelen bu elmas hanım aurelitanın kendisidir ve kendi reklamını yapıyordur.
Bir daha ki abuk sabuk yazısında banlayalım bence ne dersin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Konular:
Uye No:28146
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi ![]() |
![]() elmas hanım lefkoşa da mı yoksa magosa da mı?
tel numarasını bilen varsa buraya yazarsanız sevinirim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
|
![]() Sayın yeni üyeler sanırım anlatamadım burası fal bilim merkezi değil ya da elmas hanımı sevenleri kurtaralım derneği de değil ayrıca boşuna üye olup zaman kaybına girmeyin buradan sizlere bir şey çıkmaz
![]() |
![]() |
Şu an bu konuyu KIBRIS FORUM içerisinde toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Windows 7'den XP'ye geçiş. YARDIM LUTFEN ((( | Hilali | Donanım (Hardware) | 0 | 29-01-2011 09:04 PM |
MSN calismiyor ((( Yardim lutfen (( | Hilali | Donanım (Hardware) | 0 | 28-01-2011 02:33 AM |
Yardim lazim (((( | Hilali | Donanım (Hardware) | 2 | 28-01-2011 02:26 AM |
Elektrik Çarpmasinda İlk Yardim | Dr.Yalnızefe | İlk ve Acil Yardım | 0 | 25-06-2008 01:16 PM |
Radyo Vatan Artik Kibris1974.Com'Da... Dinlemek Icin Lutfen Okuyunuz | Gök Yeleli Bozkurt | Önemli Duyurular | 0 | 27-05-2008 11:26 PM |
|
|