http://mydictionary.dyndns.org/dict/index_tr.jsp
O osman batur Dost Üyeler Katılım 24 Şub 2008 Mesajlar 213 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum Almanya 24 Kas 2008 #1 http://mydictionary.dyndns.org/dict/index_tr.jsp
Kartal Gözü Dost Üyeler Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 1,388 Tepkime puanı 0 Puanları 0 7 Nis 2009 #2 Cevap: Internetteki en kapsamli Almanca-Ingilizce ve Türkce aninda ceviri sözlügü link bozulmuş kontrol eder misiniz?
Cevap: Internetteki en kapsamli Almanca-Ingilizce ve Türkce aninda ceviri sözlügü link bozulmuş kontrol eder misiniz?
Dr.Yalnızefe Dost Üyeler Katılım 18 Şub 2008 Mesajlar 1,339 Tepkime puanı 0 Puanları 0 13 Nis 2009 #3 Cevap: Internetteki en kapsamli Almanca-Ingilizce ve Türkce aninda ceviri sözlügü Link hala bozuk....
Cevap: Internetteki en kapsamli Almanca-Ingilizce ve Türkce aninda ceviri sözlügü Link hala bozuk....
Kartal Gözü Dost Üyeler Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 1,388 Tepkime puanı 0 Puanları 0 13 Nis 2009 #4 Cevap: Internetteki en kapsamli Almanca-Ingilizce ve Türkce aninda ceviri sözlügü osman beyin pek zamanı yok galiba
Cevap: Internetteki en kapsamli Almanca-Ingilizce ve Türkce aninda ceviri sözlügü osman beyin pek zamanı yok galiba
O osman batur Dost Üyeler Katılım 24 Şub 2008 Mesajlar 213 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum Almanya 5 Haz 2009 #5 Cevap: Internetteki en kapsamli Almanca-Ingilizce ve Türkce aninda ceviri sözlügü özür dilerim arkadaslar gözümden kacmis cevap veremedim,daha güzel ve daha kapsamli bir site kesfettim isinize cok yarayacak bir site, her dilde aninda kelime ve cümle yazmak icin bir ceviri sitesi bu sayede dünyada baska insanlarla ve onlarin dilinde bile yazisabilirsiniz www.anindacevir.com umarim faydali olur
Cevap: Internetteki en kapsamli Almanca-Ingilizce ve Türkce aninda ceviri sözlügü özür dilerim arkadaslar gözümden kacmis cevap veremedim,daha güzel ve daha kapsamli bir site kesfettim isinize cok yarayacak bir site, her dilde aninda kelime ve cümle yazmak icin bir ceviri sitesi bu sayede dünyada baska insanlarla ve onlarin dilinde bile yazisabilirsiniz www.anindacevir.com umarim faydali olur